Personal Trainer Rosmalen | Werken aan jou persoonlijke doelen!

Personal Trainer Rosmalen: Ook voor JOU!

Personal Trainer Rosmalen: Ook voor JOU! Wie denkt dat een Personal Trainer alleen voor Elite is weggelegd, heeft het fout. Een Personal Trainer is voor iedereen. Dus ook voor jou! Ik help vooral ‘gewone’ mensen met hun persoonlijke doelen. Met Personal Training kun je afvallen, sterker worden, je voedingspatroon aanpassen en werken aan je algehele fitheid! Dit al vanaf €45,- per sessie!

Doelgericht

Bij een Personal Trainer staat jouw doel voorop. Niet die van de groep. Wil jij jouw doelen halen in 2020? Dan gaan wij hier aan werken!

  • Afvallen of aankomen (cutten of bulken)
  • Algehele conditie verbeteren
  • Snelheid en/of coördinatie training
  • Herstellen van blessure/medisch fitness
  • Sporten met een beperking
Personal training rosmalen crossfit bootcamp

Intake en 0-meting

Bij FitMonkey werken we altijd met een vrijblijvende intake en gratis 0-meting. Jij geeft aan waar aan je wilt werken, wij maken samen het plan.

Motiveren en uitdagen

Druk gezinsleven, een baan, een rijk sociaal leven. Soms is het moeilijk de motivatie op te brengen om te gaan sporten. Het is mijn doel om jouw daar door heen de slepen en uit te dagen zodat je elke keer beter wordt!

Individuele begeleiding

Sporten waar en wanneer het jouw uitkomt. Op je werk, thuis, buiten of in onze rijk uitgeruste gym! Wil jij liever voor het werk sporten? Dat kan!

Sporten met vrienden is leuker

Small group training is er voor de vriendengroep die samen wil sporten. Elkaar uitdagen is geen vereiste, maar wel een Pré!

Daarnaast kun je samen de kosten drukken!Onze ruimte

Onze indoor Personal Training locaties zijn afgehuurd bij Den Bosch & Rosmalen. Het is zo ingericht dat je voor allerlei vormen hier kan sporten. Of het nu is het verbeteren van je fysiek voor voetbal, hockey of reguliere fitness doelen. Personal- en SmallGroup Training kunnen hier prima gegeven worden. Er kan gebruikt gemaakt worden van Dumbells, Barbells, Kettlebells, Elastieken en het Cable machine. Ook hangt er een TRX en is er een mogelijkheid om touw te klimmen.

Beide locaties zijn voorzien van een airco installatie, omkleedruimtes en douches. Ook is er na de workout de mogelijkheid voor een bakje koffie of thee.

crossfit bootcamp fitness yoga personal training
crossfit bootcamp fitness yoga personal training

Aanmelden voor een Gratis intake kan hieronder

    Ik vind het goed dat mijn gegevens worden opgeslagen om benaderd te worden voor de (start)informatie

    Heb je andere vragen, vul dan ons contact formulier in